Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 47 nehnuteľností.

Predaj 4.izb dom v radovej zástavbe v Nitre na Čermáni

Cena:
189 990,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Tehelná
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 195 m2
Plocha pozemku: 250 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 464
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI

 

POLOHA

 

Nitra – Čermáň - Tehelná ul.

 

POPIS NEHNUTEĹNOSTI

 

Pre klienta ktorý hľadá bývanie v super lokalite, veľkorysý priestor, vonkajšie prostredie, bezproblémové parkovanie ponúkame na predaj dom v radovej zástavbe s garážou, murovanou pivnicou, malým pozemkom s ovocnými stromami a záhradným domčekom.

 Dom bol postavený v 1975, je v pôvodnom obyvateľnom stave. Rekonštruovaná bola strecha, menený je kotol, vchodové dvere ako bezpečnostné, zateplená je celá zadná časť domu, nová je vonkajšia brána na elektrické otváranie. Dom má zastavanú plochu 65 m2, obytnú 195 m2, pozemok pri dome má 2,5 ár. Súčasťou domu je garáž pre jedno auto, na záhrade murovaná pivnica a záhradný domček s podpivničením. Pred domom je predzáhradka. Pri dome sú všetky IS, kúrenie je ústredné plynové - radiátory, ohrev teplej vody plynovým prietokovým ohrievačom.  

Dom je trojpodlažný, riešený 4 izbami, 3x kúpeľna, 3x balkón, 1x garáž, 1x špajza, technická miestnosť

suterén - slovenská izba, kotolňa, garáž, technická miestnosť, kúpelňa so sprchovacím kútom, špajza, vstupná chodba, schodisko

prvé podlažie - hala s výstupom na balkón, kuchyňa, izba, kúpelňa s WC a umývadlom

druhé podlažie - 2x izba, 2x balkón, kúpelňa s vaňou a WC

VÝHODY PONUKY

Najväčším benefitom je lokalita, okrajová časť mesta, tiché prostredie, dobrá vybavenosť a dostupnosť, blízkosť výpadovka na R1. Dom je v pôvodnom obyvateľnom a slušnom stave, ponúka priestorom rodinné bývanie, prípadne aj dvojgeneračné bývanie.

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom Petrasreal Zuzana Melicherová. Všetky prezentované údaje poskytnuté majiteľmi zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Petrasreal Zuzana Melicherová nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Cena uvedená v inzercii je vrátane provízie realitnej kancelárie.  Zahŕňa poplatky za právny servis / vyhotovenie rezervačnej,  kúpnej zmluv, nájomnej zmluvy /, poplatok za podpisy kúpnych zmlúv a nájomných zmlúv  u notára, základný poplatok pri zavkladovaní kúpnych zmlúv na kataster, právne a finančné poradenstvo.

 

 

Riešenie rodinného domu je praktické, za vstupom sa nachádza malá kuchyňa a kúpeľňa, do obidvoch izieb je samostatný vstup.

 

VÝHODY PONUKY

 

Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti mesta, v obci s dostupnosťou MHD, v bezprostrednej blízkosti priemyselného parku a výpadovky na R1. Vhodný je na bývanie pre menej početnú rodinu, výborná investičná možnosť.

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom Petrasreal Zuzana Melicherová. Všetky prezentované údaje poskytnuté majiteľmi zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Petrasreal Zuzana Melicherová nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Cena uvedená v inzercii je vrátane provízie realitnej kancelárie. Zahŕňa poplatky za právny servis / vyhotovenie rezervačnej, kúpnej zmluv, nájomnej zmluvy /, poplatok za podpisy kúpnych zmlúv a nájomných zmlúv u notára, základný poplatok pri zavkladovaní kúpnych zmlúv na kataster, právne a finančné poradenstvo.

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.