Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 40 nehnuteľností.

Ponúkame na predaj krásny 2.izb byt v Nitre v úplnom centre pri OC Mlyny

Cena:
1,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Chalupkova
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 57 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 458
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI

 

POLOHA

 

Nitra- Staré mesto - Chalupkova

 

POPIS NEHNUTEĹNOSTI

 

Pre klienta, pre ktorého je najdôležitejším parametrom na kúpu nehnuteľnosti lokalita, ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný a zariadený 2.izb byt v Nitre v centre v tehlovej bytovke v blízkosti OC Mlyny.

Byt má výmeru 57 m2, nachádza sa na 1/2 poschodí, tehlovej štvor- bytovky a prináležia mu dve veľké murované pivnice, ktoré tvoria alternatívu veľkometrážneho odkladacie priestoru k bytu. Benefitom je vlastné kúrenie a ohrev teplej vody.  V byte prebehla kompletná rekonštrukcia a zmena dispozície. Murované je jadro, kúpeľňa je veľkorysá priestorom, má okno, dvojumývadlo, vaňu a WC. Kuchyńa je zväčšená, vytvorený je výklenok na kuchynskú linku, jedálenská časť tiež ponúka veľkorysý priestor. Izby sú dostatočne priestranné, samostatné, tvoria obývaci a spálňový priestor. Byt sa predáva zariadený a vybavený, k dispozícii je ihneď po vyplatení kúpnej ceny.

Riešenie bytu je vstupnou chodbou, na ktorej sa nachádza kúpeľňa, vstupy do ostatných miestností sú samostatné. Bytový dom je zateplený a zrekonštruovaný. Parkovanie možné na rezidenčné karty pre 2x autá

 

VÝHODY PONUKY

 

Najväčšou výhodou tejto nehnuteľnosti je TOP lokalita, blízkosť centra, rieky, obchodných stredísk, škôlka, škola, zastávka MHD. Lokalita je plná zelene, byt je dobrým výberom na bývanie, ale aj výborná investičná možnosť.

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom Petrasreal Zuzana Melicherová. Všetky prezentované údaje poskytnuté majiteľmi zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Petrasreal Zuzana Melicherová nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Cena uvedená v inzercii je vrátane provízie realitnej kancelárie.  Zahŕňa poplatky za právny servis / vyhotovenie rezervačnej,  kúpnej zmluv, nájomnej zmluvy /, poplatok za podpisy kúpnych zmlúv a nájomných zmlúv  u notára, základný poplatok pri zavkladovaní kúpnych zmlúv na kataster, právne a finančné poradenstvo.

 

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.