Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 47 nehnuteľností.

Exkluzívne ponúkame na predaj 4.izb RD Nitra Šúdol s podpivničením v peknom prostredí

Cena:
260 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Šúdolská
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 200 m2
Plocha pozemku: 437 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 454
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Pre klienta, ktorý hľadá bývanie v rodinnom dome v okrajovej časti mesta v tichom a peknom prostredí ponúkame exkluzívne na predaj RD na Šúdolí vhodný pre rodinné bývanie, primerane veľký a komfortný.

RD je 20ročný, štvorizbový, poschodový, podpivničený a leží na pozemku 437 m2, pri dome sú všetky IS elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optika. Zastavaná plocha domu je 70 m2, úžitková cca 200 m2. Pri výstavbe domu boli použité kvalitné materiály postavený je  z tehly Winerberger 38, zateplenie 10 cm, strecha škridla Bramac. Celý dom je podpivničený, v suteréne je možné doriešiť dvojgaráž, suterén má elektrinu a vodu zavedenú. Kúrenie je plynové – radiátory, mesačné náklady nízke 100 Eur/mesiac na 3 osoby.

Riešenie domu je vstupná hala, z nej je vstup do samostatnej kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a WC, do obývačky prepojenej s jedálňou s výstupom na terasu a do pivnice. Na podlaží sa nachádzajú 3x samostatné spálne, 2x spálne so šatníkom a kúpeľňa s vańou a WC. Terasa je vydláždená, prestrešená, na pozemku sa nachádza murovaný záhradný domček, dom je oplotený.

 VÝHODY PONUKY

Hlavnou prioritou domu je lokalita, okraj mesta, tiché prostredie. Ďalšou prioritou je už stojaci dom, zabývaný, dokončený, len sa nasťahovať, vhodný na rodinné bývanie, ale aj ako investícia.

 

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.