Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 53 nehnuteľností.

Rezervovaný 3.izb rodinný dom na V.Lapáši pri Nitre s pekným pozemkom

Cena:
111 990,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Veľký Lapáš
Ulica: Veľký Lapáš
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 110 m2
Plocha pozemku: 1076 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 386
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS  PONÚKANEJ  NEHNUTEĽNOSTI

 

 

POPIS  NEHNUTEĽNOSTI

 

Veľký Lapáš – 8 km od Nitry

 

POPIS  NEHNUTEĽNOSTI

 

Pre klienta, ktorý chce bývať v blízkosti od mesta v čiastočne zrekonštruovanom dome, s veľkým priestranným pozemkom, v dome situovanom v centre obce s výbornou občianskou vybavenosťou  exkluzívne ponúkame na predaj 3.izb rodinný dom na Veľkom Lapáši.

 

Rodinný dom má výmeru úžitkovej plochy 110 m2, je trojizbový a nachádza sa peknom veľkom pozemku o výmere 1076 m2, so širkou pri vstupe 18 m. Napojený je na všetky IS, elektrina, voda, plyn, pri dome sa nachádza studňa.

 

Rodinný dom je postavený so zmiešaného materiálu, rekonštruovaný bol pred  15 rokmi. Menené boli všetky rozvody elektriny, vody, plynu. Menená je strecha – plech, stierky, sádkokartónové podhľady, dlažba v celom dome, menené boli okná za plastové, vchodové dvere. Kúrenie je riešené radiátormi na plyn a krbovými kachlami. Dom je z časti zateplený a má nové vonkajšie omietky.

 

Riešenie rodinného domu je vstupná chodba a samostatný vstup do spálne a do kúpeľne, ktorá je riešená rohovou vaňou a samostatného WC. Obývačka je prepojená s kuchyňou, z ktorej je výstup na pozemok, samostatná je kotolňa. Táto časť domu je prepojená s prístavbou v ktorej sa nachádza ďalšia spálňa a kuchyňa. Táto časť môže slúžiť aj ako samostatná bytová jednotka. Časť vonkajšej terasy je prestrešená.

 

VÝHODY  PONUKY

 

Rodinný dom je čiastočne zrekonštruovaný a preto ponúka klientovi dokončiť rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Výhodou je blízkosť a dobrá dostupnosť do mesta a výborná občianska vybavenosť obce, obchody, škola, reštaurácia, knižnica, futbal. Ihrisko.

  

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.