Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 58 nehnuteľností.

Exkluzívne na predaj rodinný dom Zobor, stredná časť s garážou NOVÁ CENA

Cena:
159 900,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Kamenná
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 120 m2
Plocha pozemku: 406 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 438
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS PONÚKANEJ NEHNUEĽNOSTI

 

POLOHA

Nitra – Zobor – stredná časť

POPIS NEHNUEĽNOSTI

Pre klienta, ktorý hľadá bývanie v lukratívnej lokalite, exkluzívne ponúkame rodinný dom na Zobori, v strednej časti danej lokality, v peknom a tichom prostredí s výhľadmi.

Rodinný dom je 50 ročný, prístavba bola zrealizovaná v r. 1979, je jednopodlažný, čiastočne podpivničený so samostatne stojacou garážou. Pozemok pri dome má 406 m2, zastavaná plocha je 70 m2, obytná 120 m2, úžitková 150 m2,  garáž má výmeru 3x5 m. Pri dome sú všetky IS, elektrina, voda, plyn a kanalizácia. Dom je v pôvodnom, slušnom obyvateľnom stave.

Stavebným materiálom je kváder, priečky sú tehlové, podlahy a stropy sú železobetónové, okná a dvere pôvodné drevené, kúrenie plynové gamatky, strecha plech. Dom vyžaduje kompletnú rekonštrukciu.

Riešenie rodinného domu je vstupná hala, z nej je vstup do predsiene a kuchyne s jedálňou. Od tiaľ je vstup do kúpeľne spojenej s WC, na prízemí domu sa nachádza jedna samostatná spálńa, špajza. Na poschodí domu sú dve samostatné spálne a WC.  Z vonkajšej časti domu je samostatná miestnosť na odkladanie. Pri dome je garáž, ktorá je pripojená na elektrinu. Z druhej časti domu je samostatná prístavba ako odkladací priestor.

VÝHODY PONUKY

Výhodou je predovšetkým lokalita, lukratívna poloha, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza a tiež stav domu, ktorý sa dá riešiť rekonštrukciou a dostavbou, ktorá umožní klientovi uskutočniť zmeny podľa vlastných predstáv.

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.