Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 57 nehnuteľností.

Predaj nadštandardného 3.izb bytu v novostavbe s terasou a parkovaním pri Nitre

Cena:
239 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Janíkovce
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 72 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 420
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI

 

POLOHA

 

Nitra – mestská časť Janíkovce

 

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

 

Pre  klienta, ktorý hľadá  bývanie alternatívne  medzi bytom a rodinným domom ponúkam 3.izb byt v novostavbe bytovky s terasou a parkovaním, v TOP lokalite v tichom prostredí.

 

Byt má výmeru 72 m2, nachádza sa na prvom poschodí päť-ročnej  bytovky, terasa,  je o výmere 27 m2, loggia a bytu prislúchajú 2x parkovacie miesta.

 

Obytný dom je tehlová novostavba, zateplená, s rovnou strechou, kúrenie v byte je vlastné  riešené   plynovým kotlom s radiátormi, v byte sa nachádza bojler na ohrev teplej vody, mesačné náklady na bývanie sú nízke 82 Eur.

Byt je riešený vstupnou chodbou z nej je vstup do spoločenskej časti, ktorú tvorí obývacia časť prepojená s jedálňou a kuchyňou, pri ktorej sa nachádza špajza.  Kuchynská linka je vyrobená na mieru a má všetky elektrospotrebiče zn Bosch. Z obývacej časti je výstup na krásnu veľkú terasu s výhľadmi. V zadnej časti bytu sa nachádza kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a dve spálne so šatníkmi. Byt sa predáva čiastočne zariadený.

 

VÝHODY PONUKY

 

 Najväčšou výhodou je lokalita – mestská časť Nitry, dostupná v rámci MHD. Ponuka je zaujímavá pre klienta, ktorý hľadá nadštandard a novostavbu v jednom,s výborným riešením a vybavením bytu a  s veľkorysým vonkajším priestorom a vlastným parkovaním v peknom a tichom prostredí.

 

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.