Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 58 nehnuteľností.

Predaj 3.izb novostavba rodinného domu vo Veľkom Ďuri s garážou a veľkým pozemkom

Cena:
189 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Levice
Obec: Veľký Ďur
Ulica: Veľký Ďur
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 81 m2
Plocha pozemku: 900 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 419
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS PONÚKANEJ NEHNUEĽNOSTI

 

POLOHA

Veľký Ďur vzdialený 12 km od Vrábel a 14 km od Levíc

 

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Pre klienta, ktorý hľadá dom k okamžitému nasťahovaniu, s dokončeným interiérom a okolím, zariadený a vybavený, ponúkame na predaj pekný 3.izb rodinný dom novostavbu s väčším pozemkom a samostatne stojacou garážou v tichej časti obce.

Rodinný dom má zastavanú plochu s terasou 134,86 m2, terasa je 30,10 m2 a úžitková plocha domu je 81,31 m2, garáž má výmeru 30 m2 a nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku 9,16 ár s dvomi vstupmi na pozemok. Pri dome sa nachádzajú všetky IS elektrina, voda, plyn, optika a vlastná studňa.
Stavebným materiálom je porfix, zateplenie polystyrén 20 cm,  strecha betón. škridla Teran, väzníkový krov,  odkladací priestor v podkroví, stropy sádrokartón, okná trojská plastové, vonkajšie žalúzie na diaľkové ovládanie, laminátové podlahy, kúrenie podlahové plynové. V garáži je riešené podlahové kúrenie a elektrina a 3x vstupy. Pozemok je oplotený, sú na ňom dva vstupy s bránou na el. ovládanie. Vo dvore je parkovanie pre viac áut. Náklady na bývanie sú minimálne 120 Eur.

Dom je riešený vstupnou halou so zádverím, za ním sa nachádza obývací priestor s výstupom na terasu a výklenok s kuchynským kútom, s kuchynskou linkou na mieru so zabudovanými spotrebičmi. Z obývačky sú dva samostatné vstupy do spální, v jednej so spální je riešený šatník na mieru a vstup do kúpeľne s technickou miestnosťou. Kúpeľňa je so sprchovacím kútom, v technickej miestnosti sa nachádza kotol + bojler na ohrev teplej vody, WC je samostatné.

 

VÝHODY PONUKY

Novostavba –  dom je vhodný na rodinné bývanie, je kompletne vybavený, zariadený ihneď k nasťahovaniu, prídavnou hodnotou je garáž a veľký pozemok, výborné parkovanie a tiché prostredie. Obec má dobrú občiansku vybavenosť obchod, zubár, materská škola, dostupnosť do najbližších miest je dobrá.

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.