Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 58 nehnuteľností.

Predaj veľkometrážny 2.izb byt v Nitre na Benkovej ul

Cena:
109 990,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Benkova
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 64 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 5
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 396
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS  PONÚKANEJ  NEHNUTEĽNOSTI

 

POLOHA

 

Nitra   – Benkova ul

 

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

 

Pre klienta, ktorý hľadá veľkometrážny 2.izb byt na Klokočine v časti s dobrou vybavenosťou a dostupnosťou, pritom v peknom tichom prostredí, vhodný na rekonštrukciu a úpravu podľa vlastných predstáv, s možnosťou riešenia 3.izb bytu, ponúkame čiastočne rekonštruovaný byt v spodnej časti Klokočiny na Benkovej ulici.

 

Byt má výmeru 64 m2,  nachádza sa na 5/5 poschodí, má dve nepriechodné izby, balkón, komoru, pivnicu. Prešiel v minulosti čiastočnou rekonštrukciou. Menené sú okná za plastové, v celom byte sú stierky, v izbách laminátové podlahy, chodba a kúpeľňa dlažba, vchodové dvere sú bezpečnostné Adlo, na chodbe sú vstavané trojdielne šatníkové skrine so zrkadlom. Kuchyńa je v pôvodnom stave.

Byt je veľmi prakticky riešený. Veľká vstupná hala a z nej je vstup do samostatného WC, do dvoch samostatných izieb a kuchyne. Kúpeľńa je priechodná, v kuchyni je špajza a výstup na balkón.

Mesačné náklady na byt sú nízke, orientácia bytu západ a východ. Obytný dom je zateplený, rekonštruovaná strecha, menené rozvody v obytnom dome.

 

 

VÝHODY PONUKY

 

Výhodou bývania je hlavne lokalita, spodná, centrálna časť Klokočiny s výbornou dostupnosťou a vybavenosťou, blízkosť obchodné centrum, pošta, škola, škôlka, poliklinika  a popritom sa obytný dom nachádza v krásnom tichom prostredí plnom zelene.  Byt je veľkorysí na bývanie a tiež vhodný ako investícia.

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.