Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 58 nehnuteľností.

Ponúkame na predaj poschodový RD v Nitre na Chrenovej s pekným pozemkom

Cena:
dohodou
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Nitra
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 6
Podlahová plocha: 240 m2
Plocha pozemku: 800 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 361
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI

POLOHA
Nitra - Chrenová

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Pre klienta, ktorý hľadá bývanie v TOP lokalite, ponúkame na predaj veľký poschodový dom, nachádzajúci sa v kľudnom a tichom prostredí s dobrou dostupnosťou a pekným pozemkov v Nitre na Chrenovej.

Rodinný dom je jednopodlažný s manzardou, 6 izb. s dvomi kúpelňami a dvomi kuchyňami. Pri dome sú všetky IS elektrina, plyn, kanalizácia, voda + vlastná studňa s úžitkovou vodou na polievanie. Pri dome je prestrešená terasa, pozemok má parkovú úpravu s altánkom, vonkajším krbom a detským ihriskom. Prízemie RD domu je riešené vstupnou chodbou s veľkým výklenkom, ktorý môže slúžiť ako hala, prípadne uzavretím aj ako izba, z chodby je vstup do otvoreného priestoru ktorý tvorí obývačka s krbom a jedáleň s výstupom na terasu. Obývacia časť je prepojená s kuchyňou. Na prízemí je kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Poschodie domu tvoria 4 samostatné izby, kuchyňa, šatník s oknom / tiež môže slúžiť ako izba / a kúpeľňa s vaňou a WC.

Spodná časť domu je murovaná, poschodie je okál – drevostavba so zateplením a fasádou, strecha je škridla. Kúrenie v dome je plynové radiátory, ohrev teplej vody. Okná v celom dome sú drevené, podlahy drevo a dlažba, terasa drevo.
Posledné väčšie úpravy na dome boli riešené v r. 1998, riešilo sa zateplenie domu, celý dom sa obnovoval vrátane kúpeľní.


VÝHODY PONUKY

Veľkosťou je dom vhodný na rodinné alebo aj dvojgeneračné bývanie, polohou je vhodný aj na podnikanie. Ponúka klientom komfort, pekné a tiché prostredie a dobrú dostupnosť.

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.