Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 58 nehnuteľností.

Exkluzívne na predaj RD s garážou a veľkou terasou s krásnom prostredí s výhľadmi

Cena:
399 990,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Prievidza
Obec: Nitrianske Rudno
Ulica: Nitrianske Rudno
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 180 m2
Plocha pozemku: 514 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 392
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS  PONÚKANEJ  NEHNUTEĽNOSTI

 

POLOHA

 

Nitrianske Rudno  – 18 km Prievidza, 15 km Bojnice,

 

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

 

Pre klienta, ktorý hľadá nehnuteľnosť –  rodinný dom, kompletne zariadený a vybavený s upraveným okolím a predovšetkým je pre neho dôležitá poloha – tiché a pekné prostredie s výhľadmi, ponúkame exkluzívne na predaj architektom navrhnutý rodinný dom v tesnej blízkosti Nitrianskeho Rudna s výhľadmi na okolitú prírodu. Nehnuteľnosť spĺňa parametre modernej stavby,  a požiadavky aj náročného klienta.

 

Rodinný dom je 3-izbový s možnosťou doriešenia štvrtej izby, má garáž, dve kúpeľne a veľkú prestrešenú terasu s výhľadom, podlahovú plocha je 180 m2, zastavaná plocha 194 m2 . Pozemok má výmeru 514 m2, možnosť dokúpenia vedľajšej parcely, pri dome sú IS elektrina, voda a žumpa. Kolaudovaný bol v roku 2021 a  predáva sa zariadený a vybavený.

 

 Rodinný dom je zariadený nábytkom vyrobeným na mieru, v celom dome sú vkusne riešené osvetlenia, podsvietenia podhľadov  aj nábytkov. Stavebným materiálom je Ytong 37cm, zateplenie polystyrén 10 cm, vonkajšia fasáda je kombinovaná s dreveným obkladom. Vo vnútri boli použité špeciálne farebné omietky, podlahy sú laminátové – dub, okná plastové trojsklá – antracit, interiérové a exteriérové dvere moderné – antracitové. Kuchynská linka je riešená s ostrovčekom a barovým posedením, vybavená vstavanými spotrebičmi Elektrolux. V dome sú dve kúpeľne, jedna kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, umývadlom, WC a časťou určenou ako práčovňa s pračkou a sušičkou. Druhá kúpeľňa je vybavená krásnou samostatne stojacou vaňou, murovaným sprchovacím kútom, umývadlom a WC. Garáž má el. ovládanú bránu a na terase je elektricky ovládaná pergola. V dome sú 2x klimatizačné jednotky, v spálni rekuperácia. Kúrenie je podlahové – elektrické s alternatívou kúrenia pieckou. Spoločenská časť má veľkorysé rohovú presklenenú zostavu s výstupom na terasu a s výhľadmi už z domu a tiež efekt tejto časti umocňujú vyvýšené stropy 3,8 m. Strecha je rovná, nadimenzovaná tak, že na streche bola plán riešenia jacúzzi.

 

 Dom je riešený vstupnou halou, garážou, do ktorej je vstup aj z vnútra domu aj z vonku. V prednej časti haly je predsieňový odkladací priestor a v ďalšej časti haly šatníková zostava. V tejto časti domu je kúpeľňa so sprchovacím kútom. Z haly  otvorený vstup do spoločenskej časti, ktorú tvorí kuchynská časť s komorou,   s obývacou časťou a výstupom na terasu, orientovaná je na JZ. Z nej je vstup do spálne – pracovne, respektívne hosťovskej izby, zariadenej vstavaným nábytkom, vyklápacou manželskou posteľou a pracovným stolom. V zadnej časti domu sa nachádza ďalšia spálňa prepojená so šatníkom, z ktorého je možné doriešiť v prípade potreby ďalšiu izbu a kúpeľňou s vaňou a sprchovacím kútom

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.