Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 58 nehnuteľností.

Exkluzívne na predaj novostavba - chaty Veľká Lehota v krásnom prostredí

Cena:
235 000,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žarnovica
Obec: Veľká Lehota
Ulica: Drozdovo
Kategória: Chaty a rekreačné objekty
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 120 m2
Plocha pozemku: 500 m2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 384
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI

POLOHA – Veľká Lehota

EXKLUZÍVNE vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame novostavbu chaty v krásnom prostredí Veľkej Lehoty v blízkosti lyžiarskeho strediska Drozdovo.
Dispozícia chaty pozostáva z prízemia a podkrovia. Obytná plocha chaty je 120m2 na pozemku o rozlohe 525m2.
Na prízemí sa nachádza veľká spoločenská časť – obývací priestor, kuchyňa, kúpeľňa a WC, je tu tiež technická miestnosť a špajza.
Na poschodí sú tri samostatné izby a tiež kúpeľňa a WC. K chate prislúcha balkón a terasa z ktorej máte nádherný výhľad na okolité kopce vrátane lyžiarskeho strediska.
Vykurovanie podlahové teplovodné v kombinácii do podkrovia radiátormi, elektrický kotol s výhodnou tarifou( 2 tarifný elektromer) zaručuje nízku spotrebu. Možnosť tepelného čerpadla. Jednoducho vďaka aplikácii si riadite vykurovanie v telefóne. Je tu tiež pripravené krbové vykurovanie, ktoré vynikajúco vykúri obe podlažia.
Stavebný materiál bol použitý Porfix 30cm a zateplenie 15cm. Strop betónový, takže žiadne vŕzganie. Okná sú izolačné trojsklá kombinácia antracitová.
Voda je tu napojená z verejného vodovodu, možnosť aj vlastnej studne. Odpad riešený žumpou. Prístupová cesta udržiavaná aj v zimnom období.
Veľmi dobré napojenie na diaľnicu R1 a bezproblémové parkovanie pre viac áut. Je tu tiež výborné napojenie na internet.
Nehnuteľnosť zodpovedá certifikátom A.
Chata sa v danej cene ponúka v dokončení na kľúč. Vonkajšia fasáda + terasa 200 m2, zámková dlažba + zelená terasa. V interiéry budú dokončené obklady drevo strop, podlahy, kúpeľne obklady a sanita, v kuchyni kuchynská linka, dlažba a laminátová podlaha, kúrenie podlahové na vrchnom podlaží vykurovanie do radiátorov plus vykurovanie z krbu.

Chata sa predáva vybavená a zariadená

VÝHODY PONUKY

Nehnuteľnosť je určená na rekreačné ale aj trvalé bývanie, vzhľadom ku komfortnosti, ktoré ponúka.
Chata bude vyhotovená v štádiu na kľúč, klientovi sa stačí už len nasťahovať.

Lokalita v ktorej sa chata nachádza ponúka celoročný moderný turizmus, je tu SKI CENTRUM Drozdovo, BIKE PARK celoročne navštevovaný s cyklotrasami, jazdenie na koni, možnosti prenajatia 4koliek , v lete je tu možnosť kúpania sa na jazere Tajch. Hubárčenie a nádherná príroda.
Chata je situovaná v prostredí, kde sa nachádza len pár nehnuteľností a svojou polohou zabezpečuje úplný kľud a skôr polosamotu.

Cena 235 000 €
V cene je zahrnutý kompletný právny servis zabezpečený autorizovaným právnikom a všetky katastrálne aj notárske poplatky.

VÝHODY PONUKY

Nehnuteľnosť je určená na rekreačné ale aj trvalé bývanie, vzhľadom ku komfortnosti, ktoré ponúka.Chata bude vyhotovená v štádiu na kľúč, klientovi sa stačí už len nasťahovať.

Lokalita v ktorej sa chaty nachádzajú sú významné svojim celoročným moderným turizmom, je tu SKI CENTRUM Drozdovo,  BIKE  PARK celoročne navštevovaný s cyklotrasami, jazdenie na koni, možnosti prenajatia 4koliek , v lete je tu možnosť kúpania  sa na jazere Tajch. Hubárčenie a nádherná príroda.

 

 

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.