Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 53 nehnuteľností.

Predaj štýlového zrekonštruovaného a zariadeného 3.izb bytu v Nitre v TOP lokalite

Cena:
146 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Jurkovičova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 64 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 370
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI

 

POLOHA

Nitra – Jurkovičova ul – spodná časť Klokočiny

 

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

 

Pre klienta, ktorý hľadá 3.izb byt, byt, do ktorého sa dá bez investícií nasťahovať, ponúkame krásny 3.izb byt, zrekonštruovaný a kompletne zariadený( vrátane elektroniky /  v Nitre v lokalite s dobrou dostupnosťou a vybavenosťou.

 

Byt má výmeru 64 m2 + 6,5 m2 pivnica, vyvýšené prízemie, prešiel v r. 2018 kompletnou rekonštrukciou vrátane elektroinštalácie, nových rozvodov vody a odpadu, v byte sú nové stierky a tapety, vymenené sú okná, interiérové dvere, vchodové zvukovotesné  dvere. V obývacej izbe sú upravené tapety, v ostatnej časti laminátová podlaha. Kúpeľňa je murovaná s vaňou, nové sú obklady a dlažby, WC je samostatné. Kuchyňa je vyrobená na mieru, rohová s ostrovčekom s množstvom úložného priestoru. V obývacej izbe je nábytok vyrobený na mieru, rozťahovacia rohová sedacia súprava, masívny jedálenský stôl a stoličky z ekokože. V obývacej izbe je nadekorovaný krb, ktorý vytvára príjemnú atmosféru domova. Spálňa je riešená manželskou postelou s masívu a vstavanými skriňami. V ďalšej izbe je pracovňa s pracovným stolom a pracovný kútik. Chodba je riešená vešiakovou zostavou a komodou.

Riešením bytu je vstupná chodba a z nej je vstup do jednej so spální, obývacej izby a kúpeľni. Obývacia izba je spojená s kuchyňou a je z nej vstup do druhej spálne.

Obytný dom je zrekonštruovaný, zateplený, menený je výťah, okná, rozvody. Okolie obytného domu je plné zelene.

 

VÝHODY PONUKY

 

Pekný 3.izb byt, ktorý si viete zakúpiť kompletne zariadený a vybavený. Nachádza sa v super lokalite s dobrou dostupnosťou 10 minút do mesta, v úplnej blízkosti MHD, pošta, škola, škôlka, obchodné centrá, poliklinika. Kúpa bytu môže byť aj výborná investičná možnosť.

 

Maklér:

makler
Maklér:Melicherova Zuzana
Telefón:0918527931
E-mail:melicherovareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.